Как да се използват таблетките зелено кафе


 

Как се приема зеленото кафе

 

 

Как се приема зеленото кафеЗеленото кафе трябва да се приема съобразно описа в листовката, приложена към хранителната добавка. Тъй като в състава й влиза единствено екстракт от зелено кафе, появата на странични ефекти е малко вероятно.

 

Зелено кафе дозировка


Таблетките за отслабване Зелено кафе трябва да се приемат два пъти дневно по една таблетка, за предпочитане около половин час преди хранене (това ще даде гаранция, че добавката ще подейства правилно върху нашия метаболизъм). Една таблетка от зеленото кафе съдържа почти толкова кофеин колкото половин чаша черно кафе.

 

Таблетки за отслабване GREEN COFFEE

Хранителната добавка зелено кафе не трябва да приема от лица под 18 годишна възраст, бременни и кърмещи жени. Ако след консумация на черно кафе или други кофеинови продукти си забелязал у себе си обезпокоителни ефекти, преди да започнеш приема на хранителната добавка със зелено кафе, консултирай се с лекар. Таблетките за отслабване Зелено кафе са хранителна добавка ? следователно не могат да заменят балансираната диета, а само я допълват.

Как се пие зеленото кафе, за да се отслабне? Преди всичко, трябва да се приема редовно ? както всяко лекарство и хранителна добавка, само използвано съобразно препоръките ще ни помогне да постигнем желаните резултати. Затова се старай да не пропускаш дозите и приемай зеленото кафе горе-долу по едно и също време.